Eladó Sorház, Jászberény

#139500706

CSAK NÁLUNK  
Eladó Sorház

67.5 millió Ft

Jászberény
Alapterület:
86 m2
Szobák száma:
2 + 2
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
238 m2
Újszerű
Cirkó
Udvari
Részben bútorozott
Hátsókert
1
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Kiváló állapotú sorházi lakás a "Szatmári lakóparkban" Jászberényben

Jászberény városában, a Szatmári lakóparkként ismert, város egyik legújabb kertvárosi övezetében kínáljuk még midig kiváló - 2007-ben épült - ingatlanunkat eladásra.

A sorházi ingatlan méltóképp ötvözi mind a mediterrán stílus meghatározó jegyeit, mind pedig a letisztult, modern elemekkel, berendezéssel összeegyeztethető belső, illetve kerti kialakítást. 

A sorházi telek jól körülhatárolt, s gépjármű behajtására is alkalmas, elektromosan, távirányítóval mozgatható kapuval rendelkezik, amely szolgálja a kényelem és a biztonság követelményeit, főként a kisgyermekes családok számára - utcától elhatárolt felügyeletére is gondolva. Mivel a hirdetett sorházi lakás az utcától kiindulva majdnem legbelül található, így az egyik legnyugodtabb és legcsendesebb pillanatokat okozhatja a mindennapok során, a kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez.

Befelé haladva, ezen sorházi ingatlan előtt közvetlenül található területen is lehetőség nyílik gépjárművek parkolására úm. privát módon, valamint található egy 4 m2-es fából készült zárt tároló a kisebb kerti eszközök tárolására.

Az eladásra kínált ingatlanhoz a már említett privát előudvarnak nevezhető területen keresztül tudjuk - újabb tolókapun keresztül - megközelíteni az ingatlanhoz közvetlenül tartozó udvart, ahol található egy teljesen személyes és többi sorháztól teljes mértékben független, fedett és két oldalról zárt gépkocsibeálló.

A kert "L"-alakban található, amelyben találunk még egy hangulatos és modern kertrészt, ahol részben térkövezett (pl: medence részére), részben pedig füvesített területen tudunk megpihenni és kikapcsolódni. Itt találunk továbbá még egy kerti sütögetőt is, s még egy faszerkezetű tárolót is a kerti kellékek tárolásához.

Innen tudunk belépni - a 2012. évben fagerendás, tetőzsindelyes tetővel bővített teraszon keresztül - a zárt előtérbe, belépve ezzel a 86 m2-es területre. A közlekedő végén, szembe találjuk a mellékhelységet, illetve a fürdőszobát, s jobbra fordulva pedig a három hálószobát. A középső hálószobában, ezek közlekedőjében, mellékhelyiségben (WC), illetve a fürdőszobában lévő beépített szekrények a vételár részét képezik, úgymint - a fürdőszobával és kamrával szemben elhelyezkedő - konyha részét képező beépített konyhaszekrényt és azokban lévő konyhagépeket.

Jól látható a jelenleg is használatban lévő ingatlan rendezettsége és folyamatos ápoltsága, karbantartottsága a konyhaszekrény állapotából, a falak tisztaságából, valamint a padlózat kondíciójából is. A járólappal borított helyiségek, mint a nappali (23,14 m2), konyha, közlekedők alatt padlófűtés segíti a mediterrán életérzés megvalósulását, a szobákban (beleértve a fürdőszobát is) pedig termosztáttal ellátott radiátorok biztosítják a megfelelő hőmérséklet elérését. Továbbá a nappaliban a hangulat és a hőmérséklet fokozása érdekében egyedileg épített, időnként jelenleg is használatban lévő fatüzelésű kandalló varázsolja meghittebbé a hangulatot - kétségtelenül biztosítva mindezek által a különböző lehetőségeit a fűtésre, az igazán hidegebb időszakokban is. Az enyhébb időszakokban az ingatlan (3 cm-es) szigetelése elegendőnek bizonyult, a nemesvakolat alatt.

A BRAMAC tetőcserepek alatt, tetőszigetelést is találunk, amely 20 cm-es vastagságú. A nyílászárók 2 rétegűek, többnyire mind bukó- és, mind nyíló funkcióval rendelkeznek, valamint szúnyoghálóval is felszereltek. A három hálószobán pedig redőny is megtalálható. A mediterrán stílust, a friss környezetközeli élményt igyekszik elősegíteni az ingatlan vízvezetékrendszerére felhelyetett vízszűrő is, amelyhez a kerámiabetétes csapokon keresztül juthatunk hozzá. A terasz télikertté alakítása részben előkészített.

A fentebb leírt biztonságot szolgáló elkerítések és kiegészítőkkel ellátott megoldásokon felül még riasztó is beszerelésre került a kezdetek kezdetén, hogy minden kétséget kizáróan a biztonság meghatározó jellemzője legyen az ingatlannak a mediterrán stílusjegyek segítségével elérhető, feltöltődést elősegítő mindennapok során eme környezetben.

Helyiség Méret (m2)
Nappali 23.14
Szoba 12.3
Félszoba (kisszoba) 11.48
Félszoba (kisszoba) 8.99
Főzőfülke 5.04
Kamra, Éléskamra, Spájz 3
Fürdőszoba 5.5
WC 1.3
Terasz 15.12

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Üzlethelyiség
Téglalakás
Sorház
Tanya
Iparterület
Építési telek
Nyaraló
Ikerház
Erdő
Irodaház
Külterület